Boliger til leje: Vi flytter fra lejebolig Ørestad/lejebolig København S til lejebolig Hillerød/lejebolig Nordsjælland

For tiden er undertegnede faktisk 25 uger henne. Og min graviditet har startet tanker vedrørende min nuværende lejebolig Ørestad som snart er lidt for beskeden til et lille barn. I sig selv er den sgu egentligt ikke lille med knapt 85 kvadratmeter.Vores lejebolig København S - nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-s – er ganske enkelt opdelt i et styks lille værelse til at sove samt en kolossal vinkelstue der går ud i et med køkken-alrummet. PÅ den baggrund har vi ikk adgang til at anrette et værelse til babyen i vores lejebolig Ørestad hvor vi kan have adgang til at lukke døren til.

Manden & småkræsne mig leder nu efter boliger til leje - nordichousing.dk – . Især ser vi på lejebolig Nordsjælland nærmere bestemt lejebolig Hillerød - nordichousing.dk/lej-en-bolig/hilleroed – , hvor begge forældrepar reciderer tæt på. Småkræsne mig og kæresten Hr. Nørgaard leder nu efter boliger til leje. Blandt andet ser ham og jeg efter lejebolig Hillerød/lejebolig NordsjællandVores forældre lever begge i det neighborhood. Det bliver jo smart, at Annelise eller Tove lige kunne komme på besøg for at give lidt babypasning. Derfor fylder boliger til leje de seneste aftener og weekender på grund af fremtidshåbet om at droppe vores lejebolig København S og derimod rykke i lejebolig Nordsjælland

Tom og jeg har generelt været temmelig henrykte over vores lejebolig Ørestad. Det er faktisk blot den manglende rumopdeling samt evt beliggenhed for lejebolig København S der forhindrer jeg og kæresten nu hvor vi snart bliver mor og far. Som udgangspunkt er vi tilfredse med at bo i lejet lejlighed, og således er det også boliger til leje ham og jeg tager udgangspunkt i hos områdets bedste lejeboligside. Det er bare så vidunderligt fri for renter og lån hvis man vælger boliger til leje sammenlignet med at træde ind på kravene til ejerbolig. Som følge af det bli’r vores lejebolig København S ændret til en lejebolig Nordsjælland .