Dengang jeg kom på efterskole i 8 klasse var jeg ekstatisk…

I skolen har vores sønnike ej følt sig ved godt mod… Der har længe været en dårlig gruppedynamik… Og desværre kæmpet mod mobning. Det har virkelig bare været ovenud forfærdeligt! Jeg har været ked af det, & dét har han naturligvis ligeledes været… Vi har nu FINALLY fundet frem til løsningen på vores dumme problem. Vi har besluttet, at han tager afsted på efterskole i 8 klasse! Det er om to år, så han skal ik være trist ret længe endnu… Vi er alle koloenormt oppe og ringe over vores bestemmelse. Egentlig var det vores rolling, som fandt på efterskole 8 klasse. & os forældre var begejstrede for det skønne forslag, dengang han fortalte os det, for snart ni måneder siden. Jeg har udelukkende hørt godt om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ nervøs… Jeg er fuldstændig sikker på, at det bliver en super oplevelse for ham.

Vi har imidlertid dét dumme luksusproblem, at vi ikke træffe en beslutning omkring, hvilken efter-skole, vi skal sende ham af sted på… Der er en million efterskoler, og jeg har haft som mål at danne mig det gyldne overblik, men jeg føler, at det er svært!! Så jeg krydser fingre for, at I er i stand til at bistå mig med at finde en fed efterskole 8. klasse… Jeg har ladet mig fortælle, at det i hvert fald ikke er samtlige skoler, der er i stand til at offerere undervisning til en 8. Klasser, så glem ikke, at det jo altså ska’ være en efterskole 8 klasse! Ellers beder vi inderligt til at kunne opspore en efterskole 8 klasse, som offererer klarinetundervisning. Det holder han af overalt på jorden, og det har hjulpet ham rigtig meget, når han har været trist. Derfor er det et kriterium, at han kan blive ved med at blive bedre.