En ny dildo til mig samt andet sexlegetøj

Erotik tilbage i vores parforhold vil min kæreste og jeg gerne have, så vi har været sammen inde i en forretning med sexlegetøj (http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html) og erhvervet noget forskelligt legetøj, eksempelvis en ny dildo » http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html,, der kan være en hjælp til at få det gode sexliv igen. Det er sjældent, at vi har sex, og når vi langt om længe har, føles det en anelse ensformigt, så nu vil vi forsøge at bruge sexlegetøj for at få lysten til sex igen. Det sexlegetøj, som jeg og min kæreste var indehavere af i forvejen, var blot en dildo, som ej fungerede længere. Min kæreste har været yderst stresset på jobbet, så vores sexliv er ikke det samme mere, selvom han egentlig elsker erotik. Han har faktisk altid elsket forspil, og han synes godt om at se på mig, mens jeg masturberer ved brug af en dildo, inden at vi skal have sex.

Da min fyr og mig var inde i shoppen med sexlegetøj plus anden erotik, erhvervede vi utallige varierende ting og sager. Ting til mig, som bl.a. en dildo, plus ting til ham, foruden ting, vi begge to kan nyde, købte vi. Det var særdeles sexet at kigge på sexlegetøj med kæresten, så vi fik egentlig lyst til at gå hjem og have sex straks…