Er du som menneske fuldstændig crazy med sundhedsfremmende efterskole kost og motion, som er velplanlagt, så ta på efterskole.

Jeg erindrer mit ophold på efterskole - http://www.kongenshusefterskole.dk/, med fortrinlig lykke. Jeg vil ergo foreslå et efterskole ophold til alle de unge, der spørger. Jeg tilbragte et dejligt ophold på efterskole, hvor jeg lærte en masse nye venner at kende. Kammerater, som jeg stadigvæk mødes med, nogle gange om året. Det er en kolossal del af mit liv, som jeg ej ville være foruden. Samtidig med nye perlevenner fik jeg endda også fornyet stolthed over mig selv igennem mit efterskole år. Det har sin forklaring i al den efterskole motion - http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, , jeg deltog i! Hver søndag var der for alle efterskoleelever tilrettelagt en eller anden bestemt form for efterskole motion, og det var mange elevers yndlingsdag! I de hotte måneder fandt det sted i naturen, & det havde som følgevirkning, at efterskole eleverne samtidig med motionsdelen, fik mere end rigeligt med skøn luft. Min efterskole var optaget af at tilbyde en helsebringende efterskole kost og motion var der som just fortalt også masser af. Jeg værdsatte dagligdagen på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de offerede. Jeg opbyggede en eventyrlig form, og dén har jeg bibeholdt som et voksent menneske. Og formen er jeg fantastisk taknemmelig for!

Vi ved, at der er temmelig mange drenge og piger, som påtænker at tage på et efterskole ophold, og jeg kan hjerteligt anbefale et år på efterskole. Overhovedet ikke, hvis man ej er mester til sport, kan efterskole motion blive en rolig opstartsfase. Der findes måske nok ubevidste tankemønstre om, at efterskole kost og motion tit bliver droppet, men det er ik virkelighed. Mange er af den mening, at hver & en efterskole arbejder for at gøre det mest positive for sine beboere. Således er de jævnligt fantastisk opslugte af at kunne offerere både sundhedsfremmene efterskole kost og motion, hvor alle kan finde det morsomt. Ergo: min appel til alle unge derude i cyberspace er; ta’ afsted! Spring ud i det, og brug et år på efterskole, dét vil ingen på nogen måde komme til at fortryde! Jeg kender hvert fald ik nogen, som ikke har haft et lækkert ophold mens de var af sted!