Et bookingbureau arrangerer adspredelse til festen – book underholdning, book livemusik eller book standup

For 1-2 uger siden valgte jeg at være en del af festudvalget for den vordende firmafest på mit job. Derefter har jeg så fået tildelt ansvarlighed omkring at tage kontakt til et bookingbureau der vil finde noget, der skal fornøje os medarbejdere midt på aftenstunden. Vi spiller boldspil i løbet af dagen, mens programmet senere hen står på ”book underholdning” af at noget sjov ved et bookingbureau. Ikk et enkelt valg.

Jeg er imidlertid så heldig, at der ikk er nogle af mine kolleger, som der ik kan se muligheder og sjov uanset vores valg af book underholdning. Så jeg regner med det kommer an på, hvilke komikere eller bands dette bookingbureau kan beskrive som er åben for booking. Naturligvis samtidig selve prisen på book underholdning af livemusik kontra standup.

Jeg lytter til de øvrige folk i festudvalget, når det gælder book underholdning. Flere af kollegerne siger book livemusik, og andre vælger book standup. Jeg har bedt de øvrige i udvalget afstemme om book standup eller book livemusik og ved I hvad. Vi er 9 i alt i planlægningsgruppen og søreme om ikke der er ens stemmetal på book livemusik og book standup. Derfor skal jeg egenhændigt beslutte når jeg ringer til det bookingbureau, jeg har set mig lun på.