Frankering har aldrig været så effektivt og favorabelt som med en løsning fra et frankeringsfirma

Med de anmeldte prisstigninger på frimærkefrankerede postbreve, kan dit kontor spare en del, ved at investere i en løsning fra et frankeringsfirma. Et standard brev som er frankeret med et frimærke vil fra april måned stige til 8,00 kr., mens et brev frankeret via en frankeringsmaskine kun vil beløbe sig til 6,50 kroner. Et indkøb af en maskine til frankering » http://danastar.dk/mere_info/frankering, af jeres breve vil som følge heraf vise sig at være tjent hurtigt hjem. En undersøgelse fra Post Danmark viser, at et frankeret brev forekommer mere professionelt og seriøst for modtageren. Med en frankeringsmaskine fra Frama » http://danastar.dk/frama/,, kan frankeringen af dine breve gøres hurtigt, simpelt og frem for alt med lave omkostninger. Derudover får du mulighed for at give dine forsendelser et mere flot udseende, og du kan reklamere for virksomheden iform af jeres logo påtrykt direkte på selve kuverten.

Vi besvarer ethvert behov når det kommer til frankering af breve og vi tilbyder branchens bedste løsninger. Vi fører kun systemer fra schweiziske Frama, der lægger stor vægt på fortløbende produktudvikling, hvilket sikrer dig, at vi altid kan tilbyde de mest fordelagtige og allernyeste maskiner indenfor feltet. Alle vores produkter er værdsatte for deres lange levetid samt pålidelighed, da vi ikke vil gå på kompromis den kvalitet, som vores kunder får. Tilfredse kunder er en hjertesag for os hos et frankeringsfirma. Af den grund kan du være helt sikker på, at du og din virksomhed får den optimale løsning med os hos et frankeringsfirma.

Hos et frankeringsfirma sørger vi altid for, at vores kunder er tilfredse. Til alt held tilkendegiver en lang række analyser fra uafhængige instanser, at vi konstant ligger i top, i forhold til tilfredsheden med vores frankeringsløsninger.

Frankostempling skal ikke partout være en besværlig og tidtagende faktor for din forretning. Med en portomaskine fra Frama, kan din virksomhed spare både tid og penge.