Jeg kan anbefale, såfremt du starter på Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn

Vil du gennemføre en Hf Odense, Hf fyn - www.vucfyn.dk/fynshfkursus, eller Fyns hf-kursus?

Ved du allerede, hvad du ønsker at være. Det kan være, at du ønsker at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog, eller det kan være, at du går snarere efter et sprogvidenskabeligt studie på uni.

Uanset hvilke studiedrømme, du tænker over, ved jeg, at Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense giver dig det optimale udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal læse til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at komme ind.

Er du lidt usikker på, hvad du helst vil arbejde med senere i livet? Det havde jeg heller ikke tjek på, da jeg begyndte. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver adgang til et par år til at komme på rette spor. Den er bred og anvendelig.

Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense – Gå efter drømmen

Afslutter du skolen til sommerferien, og vil du studere på en skole med mange valgmuligheder? Tager du din Hf midt på Fyn hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så har du mulighed for at designe HF’en til ganske nøjagtigt den uddannelse, som du drømmer om! Det var det rigtige for mig.

Udover den klassiske HF , hvor der er valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn nemlig linjerne: Sproglig Hf, politilinjen, pædagoglinjen + Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet så du bedst kan gøre dig klar til dit drømmestudie.

Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense har adgangskrav

Ønsker du at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først opfylde en hel række adgangskrav. Er du gået ud af 9. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så ser på dine personlige og faglige kompetencer.

Bliver du færdig med 10. klasse til juni, skal underviserne finde ud af, om du på nuværende tidspunkt kan læse en Hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan tage hf’en hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense. Det måtte jeg faktisk, men det er overhovedet ikke så slemt, som det lyder.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn lige som mig