Kondomer, eksempelvis nogle med smag

Jeg var den anden dag i en sexshop, af den årsag at jeg skulle erhverve noget sexlegetøj, nyt lingeri plus kondomer til mig og min fyr. Jeg vil gerne gøre ham overrasket ved brug af sexet lingeri såvel som sexlegetøj, pga. at vi har tre-års-dag. Jeg brugte desuden penge på kondomer, men det var til glæde for mig. De var ejere af et bredt udvalg af sexlegetøj & alt muligt andet i den sexshop, som jeg var i. De besad en god del divergerende lingeri, så det var svært at beslutte mig, specielt da jeg var nødt til at købe noget, min fyr ville kunne lide, men også mig selv. Sexshoppen var ydermere i besiddelse af en masse divergerende kondomer, blandt andet nogle med smag. Efter min mening var det en god sexshop, af den grund at de havde sådan et enormt udvalg, og grundet at sexshoppen var en ordentlig shop med ordentlige prøverum.

Jeg ser virkelig meget frem til overraskelsen til min kæreste senere ved brug af mit nye, sexede lingeri plus det sexlegetøj, jeg købte. Jeg glæder mig samtidig til at benytte de nye kondomer, da jeg anskaffede nogle, som havde riller, og jeg håber, at de giver en dejlig følelse.

Vil du også overraske din fyr? Så vil jeg foreslå den sexshop, som jeg var i. Faktisk kunne jeg godt tænke mig at anskaffe et frækt kostume derinde en eller anden dag.