Min kommende internet butik skal forhandle et kondom med en vis standard til den kvalitetsbevidste forbruger.

Adskillige siger; sex sælger! Det er et fantastisk ordheld, og det er stadig sandt. Dét er om ikke andet hvad, jeg sætter min lid til. Og jeg har i sinde at klarlægge, hvorvidt dette ordsprog i realiteten taler sandt. Jeg leger med tanken om at iværksætte min egen butik. Til at begynde med tror jeg, at det er smartest at åbne en virtuel forretning. Hvis det går ekstremt godt, kunne jeg rigtig godt tænke mig at åbne en fysisk biks. Biksen skal tilbyde fleshlight » http://www.amoro.dk/shop/fleshlight-1210c1.html,, fifty shades » http://www.amoro.dk/shop/fifty-shades-of-1097c1.html, novellen, samt et kondom » http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html, til de, som har brug for sådan et. Fifty shades har i ovenud lang tid været ovenud populær, & har fået foræret meget spalteplads i formiddagsaviserne. Samtlige kvinder har hørt rygter om fifty shades. & jeg håber, at dét resulterer i, at jeg kan tiltrække mange kunder, der er opslugt af fifty shades. For evt. er de så fascineret af andre lignende sager også, som eksempelvis fleshlight eller et smart kondom. Eller eventuelt noget helt tredje, sålænge de bruger gysser, så er jeg egentlig ligeglad med, hvad de køber.

Jeg har virkelig håbet på, at jeg engang skulle starte min egen gesjæft. At det så lige endte med at være en virksomhed, der forhandler fleshlight, fifty shades eller et nymoderne kondom, vil jeg helt bestemt betegne som et udtryk for skæbnens uransagelige veje… Men ik’ desto mindre er det mine realiteter for øjeblikket. Jeg har ikke nogen forhåbninger om at jeg skal blive rig af at tilbyde fleshlight, fifty shades eller et kondom hist og her. Jeg uhyggelig bevidst om, at også denne del af markedet er tæt på at bukke under. Men det er faktisk heller ik det altafgørende at blive klodens mest velhavende. For mig som person handler det om hverdagen som indehaver af en butik. Det spændende for mig lægger i at starte noget op fra bunden. Det er det, jeg er dybt opslugt af nu, hvor jeg er så småt er ved at spekulere på, om biksens sortiment skal være fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den bevidste forbruger. Der er mange bestemmelser, som skal træffes. Men heldigvis har jeg allieret mig med talrige erfarne folk!